Välkommen till Mark kommuns egna hundrehabilitering!

Är du i Borås behov av hundrehabilitering? Du hittar mig i Kinnahult, 30 minuter från Borås. Jag tar emot hundar både med och utan remiss från veterinär. Har du remiss från veterinär kan du ta besöken på försäkringen om rehabilitering ingår där.

Jag använder mig utav massage, elektroterapi, vattentrask och vibb. Är det ditt första besök här bokar du in en ”Friskvårdskontroll inkl behandling” om du misstänker att hunden kan ha problem. Vill du bara kolla upp att hunden mår bra i kroppen kan du istället boka en ”Friskvårdskontroll”. Första besöket går vi igenom hunden och lägger därefter upp en plan på hur vi ska jobba vidare oavsett om det så innebär träning hemma eller mer regelbundna besök hos mig.

Tveka inte på att kontakta mig om ni har några frågor angående er kommande rehabilitering.


Förebygga skada eller rehabilitera?

Det är precis lika viktigt att förebygga skada som att rehabilitera ordentligt efter en skada. Jag kan självklart hjälpa dig med båda delarna. När du besöker mig lägger vi upp en plan för hur vi ska jobba med detta långsiktigt. I upplägget ingår både vad vi ska göra på plats här hos mig men framförallt vad ni kan göra hemma. Ni spenderar trots allt mest tid hemma och därför läggs stora delar av träningen där. Vill du veta mer om vad som gäller för just er? Hör av dig så bokar vi in en tid.


Har du en osäker hund?

Alla hundar förtjänar att må bra, det gäller såklart även osäkra hundar. Hos mig anpassas alla besök efter varje individ och det allra viktigaste är att hunden är trygg under tiden den är här oavsett anledning till besöket. För att uppnå det jobbar jag med positiv förstärkning och låter hunden känna att den har kontroll över situationen. Har ni en inarbetad metod som fungerar för er får ni gärna säga till när ni bokar eran tid så besöket blir så bra som möjligt!


Öppettider

Måndag
09:00 – 17:00
Tisdag
Stängt
Onsdag
12:00 – 20:00
Torsdag
12:00 – 20:00
Fredag
Stängt
Lördag
09:00 – 12:00
Söndag
Stängt

Detta är bokningsbara tider. Butiken är öppen efter överenskommelse.


Kontakt

Epost: Info@markshundhalsa.se
Telefon: 076 415 71 15 
Adress: Backa Gata 17, Kinnahult