Balansbollskurs fortsättning

1050,00 kr

Tidigare lägsta pris: 1050,00 kr.

Tid: Tisdagar kl.18:00-19:30 26/3, 9/4, 23/4

 

Slut i lager

This product is currently sold out.

Don't worry! Enter your email and we'll notify you when it's available again.

Beskrivning

Denna fortsättningskurs inom balansbollsträning sträcker sig över 3 tillfällen. Under dessa 3 tillfällen kommer vi jobba vidare med de kunskaper vi fick under grundkursen. Vi kommer se balansbollsträningen ur ett helt nytt perspektiv samtidigt som ni kommer känna igen mycket från grundkursen. Övningarna vi gör kommer utmana hundarna både när det kommer till styrka och att lyckas få till övningarna korrekt.

Alla övningar vi går igenom under kursen kan du göra med enkla medel hemma även utan balansbollar. Kursen anpassas efter deltagarna vad gäller svårighetsgrad på övningarna. Balansbollsträning stärker hundens skelettnära muskulatur väldigt effektivt vilket betyder att den hjälper till att förebygga skador eller underlätta om hunden redan är skadad.

Kursen passar hundar i alla åldrar. Har hunden en skada kan det hända att vissa övningar blir för tuffa, hör av dig om du är osäker på vad som gäller för er.

Vårt främsta fokus ligger på att stärka hundens kropp och lära oss om olika träningsformer men den passar precis lika bra för dig som vill hitta en rolig aktivitet du kan göra med din hund.

Balansbollar finns att låna under kursen

Plats: Marks Hundhälsa

Tid: Tisdagar kl.18:00-19:30 26/3, 9/4, 23/4

Max 4 deltagare

Kursen hålls inomhus men lokalen är inte uppvärmd