Martina Ehnar med Rolle & Pino

Be the reason your dog smiles every day! Som hundägare vill jag ge mina hundar de bästa förutsättningarna för ett långt, roligt, aktivt och kärleksfullt liv.                             

Varje träningspass ska genomsyras av glädje, där jag och hundarna har riktigt roligt tillsammans. 

En allsidig träning varvat med skogspromenader, mys och kärlek där hundarna är en viktig vän för alla i familjen känns viktigt för mig. Tillsammans med mina hundar är jag aktiv i många olika hundsporter så som agility, rallylydnad, hoopers, nose work, lydnad, freestyle och htm.

Mitt namn är Martina Ehnar och bor i Brämhult tillsammans med min man, två barn, en katt och två dansk – svenska gårdshundar. 

Rippåsens Läkerol ”ROLLE” är 3,5 år och tävlar aktivt med i olika sporter. Tränings och tävlingssäsongen 2022 har startat och Rolle kommer tävla i olika sporter, mest fokus kommer det bli på agility klass 2 och rallylydnad i mästarklass. 

Rippåsens Pino Piracaia ”PINO” som är 7,5 månader grund tränas för att bli en framtida tävlingshund och kommer göra debut på tävlingsbanorna i olika grenar så snart han har åldern inne. 

Jag är så glad och tacksam över att få hjälp av Marks Hundhälsa så Rolle kan prestera på topp i många, många år framöver och när tävlings karriären en dag är slut kunna vara en frisk och välmående pensionär och att lilla Pino får de bästa förutsättningarna för att bygga sin framtid på.


Jessica Kelldén med Wifi & Fiddeli

Jag heter Jessica Kelldén och bor i Dalsjöfors tillsammans med min man, min son och våra tre Bordercollies och inom kort får vi hem en fjärde liten Bordercollie tjej.

Mitt största intresse i livet är agility det är den jag satsar på men håller även på med vallning och Canicross.
I vardagen tillbringar vi mycket tid i skog och mark.

Då jag är makalöst intresserad av att hålla mina hundar fräscha och i fin form för agility som är A och O ska det bli så roligt och intressant att få vara med i teamet Marks Hundhälsa, så spännande! Jag är otroligt tacksam.

Humlevallen Myran ” Wifi” som är fem år och tävlar aktivt agility. Ser verkligen fram emot tävlingssäsongen 2022 med henne. 
Troligtvis kommer vi satsa på att vara med på uttag och större tävlingar..
Natvikens Somnium ” FIddeli” som är 2 år tävlar även hon aktivt och målet 2022 är att jobba oss upp till klass 3. 
Humlevallens Keep Up ” Keep” är 11år och nu mera pensionerad agilityhund. 

”Don´t wait for the perfect dog, take the dog and make it perfect….”


Rebecka Svensson med Gusti & Tiny

Gusti och Tiny är båda av rasen engelsk springer spaniel. Vi tränar och tävlar viltspår, Rallylydnad, lydnad och nosework. När vi inte tränar eller tävlar så jobbar vi på arken zoo i Bollebygd, där jag jobbar som hundfrisör, men jag jobbar också som instruktör och hundbeteendeutredare.

Att mina hundar ska må bra både mentalt och fysiskt är viktigt för mig, att variera träningen och den mentala aktiveringen är lika viktigt som att hundarna får en bra variation i träning och motion, och att de mår fysiskt bra. Vi är väldigt stolta över att vara en av Marks Hundhälsas sponsorekipage. Att veta att hundarna får en ordentlig koll och genomgång av Elin regelbundet känns fantastiskt.