Biothane koppel 3 meter

439,00 kr569,00 kr

Tidigare lägsta pris: 439,00 kr.

Alla koppel tillverkas efter beställning vilket gör att varje koppel kan bli precis så som du vill ha det.
Leveranstiden är 1-2 veckor

Artikelnr: N/A Kategorier: ,

Beskrivning

Biothane är ett innovativt material som används i tillverkningen av hundkoppel och andra hundsportsutrustningar. Det är ett syntetiskt material som kombinerar hållbarheten hos läder med de praktiska egenskaperna hos plast. Biothane är tillverkat av ett starkt och hållbart kärnmaterial, vanligtvis polyester eller nylon, som är överdragen med ett skyddande lager av polyuretan eller TPU (termoplastisk polyuretan).

Fördelarna med biothane-koppel inkluderar:

  1. Hållbarhet: Biothane är extremt motståndskraftigt mot repor, rivningar och fukt. Det är ett slitstarkt material som klarar av tuffa förhållanden.
  2. Vattenbeständighet: Biothane absorberar inte vatten, vilket innebär att det inte blir tungt eller tappar sin styrka även under våta förhållanden. Det är perfekt för regniga dagar eller hundar som gillar att bada.
  3. Enkel rengöring: Biothane är mycket lätt att rengöra. En snabb avtorkning med en fuktig trasa eller sköljning under rinnande vatten tar bort smuts och lukt, vilket gör det mycket praktiskt för daglig användning.
  4. Stort färgutbud: Biothane kommer i olika färger och mönster, vilket ger dig möjlighet att välja ett koppel som matchar din hunds personlighet eller din egen stil.
  5. Lätt: Jämfört med traditionellt läder är biothane mycket lättare, vilket gör det bekvämt att använda under långa promenader eller aktiviteter.

 

Specifikation:

Bredd: Välj mellan 16 och 19 mm
Längd 3 meter
Tänk på att färgerna kan skilja något från färdig produkt

Önskas andra färger, länger, hakar osv? Hör av dig så ser vi vad vi kan lösa.

Ytterligare information

Bredd

16 mm, 19 mm

Färg

Gul, Himmelsblå, Orange, Pastell lila, Röd, Rosa, Vit

Färg nitar & hake

Guld, Rostfritt, Svart

D-ring i handtaget

Ja, Nej