Längst ner på sidan kan du skicka in en intresseanmälan för den kursen föreläsningen du vill gå. Det gör att jag vet hur stort intresset för kursen är och när vi ska planera in den för att passa så många som möjligt.

Balansbollskurs steg 1

Denna kursen är på 4 tillfällen där vi går igenom grunderna i balansbollsträning. Vi testar dem vanligaste balansbollarna och några övningar till dem. Balansbollsträning stärker hundens skelettnära muskulatur som hjälper till att förebygga skador. Inga förkunskaper krävs.

30/1 startar nästa kurs boka din plats här

Balansbollskurs steg 2

I denna kursen på 4 tillfällen fortsätter vi utveckla vår balansbollsträning. Vi testar nya övningar och fokuserar mer på att stärka olika delar av hundens kropp. För att gå denna måste du först gå steg 1 alternativt ha goda kunskaper inom balansbollsträning.

Ny kursstart kommer snart

Massage för hemmabruk

En kurs på 4 tillfällen där vi lär oss massera och stretcha våra hundar. Vi lär känna hundens kropp på ett helt nytt sätt. Hur stor rörelse har lederna? Hur ska egentligen musklerna kännas? Dessa frågor och många fler får du svar på under kursen. Inga förkunskaper krävs.

30/1 startar nästa kurs boka din plats här

Föreläsningar

Hundens utrustning

Har du funderat på vad som egentligen är bäst sele eller halsband? Du kommer under denna föreläsning få lära dig mer om vad du ska tänka på när du väljer utrustning till din hund, både för vardag och aktivitet.

Har hunden ont?

Hundar är experter på att dölja att dem har ont och när vi väl ser att dem är skadade är det oftast en sekundär skada vi hittar. Hur gör vi egentligen för att se grundorsaken redan innan det leder till fler problem?

Nästa föreläsning: 1 april. Boka din plats här

Valpar: rörelse, skador & begränsningar

Det finns mycket information att hitta om valpar och hur man ska anpassa motion, träning och omgivning första året. Vi kommer klara ut vad som bara är myter och vad som faktiskt stämmer. Måste vi begränsa aktiviteten? Får man träna en valp? Får valpen gå i trappor?

Nästa föreläsning: 4 mars. Boka din plats här

Intresseanmälan

    Intresseanmälan