Längst ner på sidan kan du skicka in en intresseanmälan för den kursen eller föreläsningen du vill gå. Det gör att jag vet hur stort intresset för kursen är och när vi ska planera in den för att passa så många som möjligt.

Balansbollskurs steg 1


Denna kursen är på 3 tillfällen där vi går igenom grunderna i balansbollsträning. Vi testar dem vanligaste balansbollarna och några övningar till dem. Balansbollsträning stärker hundens skelettnära muskulatur som hjälper till att förebygga skador. Inga förkunskaper krävs.

13/6 startar nästa kurs boka din plats här

Balansbollskurs steg 2


I denna kursen på 3 tillfällen fortsätter vi utveckla vår balansbollsträning. Vi testar nya övningar och fokuserar mer på att stärka olika delar av hundens kropp. För att gå denna måste du först gå steg 1 alternativt ha goda kunskaper inom balansbollsträning.

Hundens kropp & rörelse

Hundens kropp & rörelse kurs marks hundhälsa


En kurs på 3 tillfällen där vi lär oss hur vi själva kan hitta smärta hos våra hundar. Vi lär oss bland annat hur hunden ska kännas i kroppen och hur hunden reagerar när något gör ont. Hur gör vi egentligen för att se en hälta innan hunden blir blockhalt? Efter denna kursen kan du också det

Massage för hemmabruk


En kurs på 3 tillfällen där vi lär oss massera våra hundar. Vi lär känna hundens kropp på ett helt nytt sätt. Hur ska egentligen musklerna kännas? Vad är en smärtreaktion? Dessa frågor och många fler får du svar på under kursen. Inga förkunskaper krävs.

13/6 startar nästa kurs boka din plats här

Föreläsningar

Näringslära


Denna föreläsning inom näringslära hålls av Åsa Sjöberg från Humlebyns. Det är en föreläsning som på ett lätt sätt djupdyker i vad hunden egentligen behöver få i sig och varför.
Föreläsningen hålls 16 maj. Boka din plats här

Hundens utrustning


Har du funderat på vad som egentligen är bäst sele eller halsband? Du kommer under denna föreläsning få lära dig mer om vad du ska tänka på när du väljer utrustning till din hund, både för vardag och aktivitet.

Har hunden ont?


Hundar är experter på att dölja att dem har ont och när vi väl ser att dem är skadade är det oftast en sekundär skada vi hittar. Hur gör vi egentligen för att se grundorsaken redan innan det leder till fler problem?

Valpar: rörelse, skador & begränsningar


Det finns mycket information att hitta om valpar och hur man ska anpassa motion, träning och omgivning första året. Vi kommer klara ut vad som bara är myter och vad som faktiskt stämmer. Måste vi begränsa aktiviteten? Får man träna en valp? Får valpen gå i trappor?

Intresseanmälan

    Intresseanmälan