Massage för hemmabruk

1050,00 kr

Tidigare lägsta pris: 1050,00 kr.

 kr
Artikelnr: N/A Kategorier: , ,

Beskrivning

Nytt upplägg! Nu lägger vi ännu mer fokus på hundens lugnande signaler genom kursen. Boken “Lugnande signaler” av Turid Rugaas ingår i kursavgiften.

Denna grundkurs inom massage sträcker sig över 3 tillfällen. Att massera sin hund är inte bara bra för att hundens kropp blir mjukare utan det är dessutom ett jättebra sätt att stärka er relation. En av fördelarna med att massera sin hund regelbundet är att man snabbt märker om något i hundens kropp ändras, tex om hunden en dag reagerar lite anorlunda när du masserar eller är spänd på ett ställe den normat inte är. Förutom att vi lär oss massagegrepp för att kunna utföra en helkroppsmassage lär vi oss hur musklerna ska kännas samt hur vi ser att hunden har ont

Ta med en gosig filt ni kan använda när ni masserar både under kursen och hemma så blir det lättare för hunden att slappna av.

Plats: Marks Hundhälsa

Kursen hålls inomhus men lokalen är inte uppvärmd

Är du intresserad av massagen som en del i hundens friskvård? Gå då kursen “Hundens kropp & rörelser innan denna kursen. I den kursen får ni lära känna hundens kropp på ett helt annat sätt och lär er upptäcka problemområden.

Ytterligare information

Kursstart

April, Maj, September