Balansbollskurs grund

1050,00 kr

Tidigare lägsta pris: 1050,00 kr.

 kr
Artikelnr: N/A Kategorier: , , ,

Beskrivning

Denna grundkurs inom balansbollsträning sträcker sig över 3 tillfällen. Under dessa 3 tillfällen kommer vi gå igenom övningar vi kan använda på de 3 vanligaste balansbollstyperna samt utmana hundens fysik och mod i balansbanor. Alla övningar vi går igenom under kursen kan du göra med enkla medel hemma även utan balansbollar. Kursen anpassas efter deltagarna både vad gäller svårighetsgrad på övningarna men även om någon av hundarna har någon skada vi behöver ta hänsyn till. Balansbollsträning stärker hundens skelettnära muskulatur väldigt effektivt vilket betyder att den hjälper till att förebygga skador eller underlätta om hunden redan är skadad.

Kursen passar hundar i alla åldrar och fysisk form. Har hunden en akut skada eller väldigt nyss varit skadad kan det hända att du ska vänta med balansbollsträningen, hör av dig om du är osäker på vad som gäller för er.

Vårt främsta fokus ligger på att stärka hundens kropp och lära oss om olika träningsformer men den passar precis lika bra för dig som vill hitta en rolig aktivitet du kan göra med din hund.

Balansbollar finns att låna under kursen

Max 4 deltagare

Plats: Marks Hundhälsa

Ytterligare information

Kursstart

April, Augusti