Rehabilitering för hund i Marks kommun

Är du i behov av rehabilitering eller friskvård för din hund? Jag tar emot hundar både med och utan remiss från veterinär. Har du remiss från veterinär kan du ta besöken på försäkringen om rehabilitering ingår där.

Jag använder mig utav massage, elektroterapi, vattentrask och vibb. Är det ditt första besök här bokar du in en ”Friskvårdskontroll inkl behandling” om du misstänker att hunden kan ha problem. Vill du bara kolla upp att hunden mår bra i kroppen kan du istället boka en ”Friskvårdskontroll”. Första besöket går vi igenom hunden och lägger därefter upp en plan på hur vi ska jobba vidare oavsett om det så innebär träning hemma eller mer regelbundna besök hos mig.

Tveka inte på att kontakta mig om ni har några frågor angående er kommande rehabilitering.

Har du en osäker hund?

Alla hundar förtjänar att må bra, det gäller såklart även osäkra hundar. Hos mig anpassas alla besök efter varje individ och det allra viktigaste är att hunden är trygg under tiden den är här oavsett anledning till besöket. För att uppnå det jobbar jag med positiv förstärkning och låter hunden känna att den har kontroll över situationen. Har ni en inarbetad metod som fungerar för er får ni gärna säga till när ni bokar eran tid så besöket blir så bra som möjligt!

Prislista

Friskvårdsabonnemang bas från 175 kr/månad

1 hund 175 kr/månad
2 hundar 330 kr/månad
3 hundar 465 kr/månad

Du får:
2 st friskvårdskontroller inkl behandling (per år)
60 minuter privatträning med instruktör (per år)
30 minuter egen träning på dogparkourbanan (per. månad)
50% på fredagsfys

Abonnemanget faktureras månadsvis.

 

Friskvårdsabonnemang extra från 250 kr/månad

1 hund 250 kr/månad
2 hundar 470 kr/månad
3 hundar 660 kr/månad

Du får:
2 st friskvårdskontroller inkl behandling (per år)
2 st återbesök
120 minuter privatträning med instruktör (per år)
60 minuter egen träning på dogparkourbanan (varje månad)
50% på fredagsfys

Abonnemanget faktureras månadsvis.

 

Friskvårdskontroll 600 kr
5-kort 2600 kr

Detta är en ren friskvårdskontroll där vi gör en rörelseanalys och undersöker hunden för att se att alt ser bra ut. Här ingår INTE behandling av eventuella fynd utan hittar vi något lägger vi upp en plan för kommande besök alternativt vad ni kan göra hemma.
Görs alltid som första besök undantaget är hanteringsträning & friskvårdskontroll inkl behandling som också kan göras som första besök.
Tid: ca 45 minuter

 

Friskvårdskontroll inkl behandling 700 kr

Friskvårdskontroll inkl efterföljande behandling. Görs alltid som första besök undantaget är hanteringsträning & friskvårdskontroll som också kan göras som första besök.
Tid: Varierar mellan 1-1,5 timme beroende på hunden

 

Återbesök 500 kr

5-kort 2250kr

Behandling i form av massage, elektroterapi, vibbplatta, balansboll m.m. Vattentrask ingår ej.
Tid: Enligt behandlingsplanen

 

Vibbplatta 120 kr

5-kort 500 kr

Styrketräning eller avslappning.
Tid: 15 minuter

 

Privatträning med instruktör 350 kr

Privatträning på dogparkourbanan eller med balansboll beroende på vad ni behöver. Vi testar olika övningar för att nå era mål. Vi lägger dessutom upp en plan ni kan fortsätta med själva antingen här eller hemma.
Tid: 30 minuter

 

Hanteringsträning 250 kr

Vi tränar på det din hund behöver. Det kan vara allt ifrån att vara på bordet till att vänja sig vid vattentrasken. Passar även valpen för att få en positiv upplevelse redan från start.

 

Vattentrask inkl behandling 650 kr

5-kort 2750 kr
10-kort 5000 kr

För rehabilitering eller friskvårdsträning. Här ingår 15 min vibb och efterföljande behandling i form av massage, elektroterapi m.m.
Tid: 60 minuter

 

Vattentrask inkl vibb 600 kr

5-kort 2600 kr
10-kort 4500 kr

För rehabilitering eller friskvårdsträning. Här ingår 15 min vibb. Detta passar dig vars hund inte behöver någon behandling utan bara vattentrask.
Tid: 45 minuter

 

Självtrask 500 kr

5-kort 2250 kr
10-kort 3900 kr

Endast friskvårdsträning!
För att få boka vattentrasken utan instruktör måste du först gått ett tillfälle med instruktör där du får en genomgång av vad du behöver tänka på och där vi ser att hunden är trygg i vattentrasken. Vibb ingår.
Tid: 45 minuter

 

Elektroterapi 250 kr

5-kort 1000 kr

Endast elektroterapi.
Tid: 20 minuter

Månadskort rehabilitering 4300 kr
Här ingår allt ifrån behandling till träning för att ge dig en möjlighet till en så bra rehabilitering som möjligt. Du får komma på obegränsat med besök under 1 månad från köpet. Täta besök i början av rehabiliteringen ger er bra förutsättningar för att komma tillbaks till träningen eller ert aktiva liv igen.
Går inte att köpa via hemsidan utan köps på plats.

 

Hyra dogparkourbanan 30 minuter 50 kr

10-kort 450 kr

Abonnemang träna obegränsat
200 kr/månad**
Träna själv eller ta med dig kompisarna och träna på banan. Lägg fokus på att bygga upp självförtroende eller bygg upp hundens kropp.
Tid: 30 minuter

 

Hyra dogparkourbanan 60 minuter 100 kr

Träna själv eller ta med dig kompisarna och träna på banan. Lägg fokus på att bygga upp självförtroende eller bygg upp hundens kropp.
Tid: 60 minuter