Tugghorn kronhjort

149,00 kr239,00 kr

Tidigare lägsta pris: 149,00 kr.

Hjorthornen är gjorda av naturligt fällda hjorthorn som är rika på näringsämnen och mineraler som främjar hundens hälsa och välbefinnande.

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

Hjorthorn till hundar är ett utmärkt val för hundägare som vill ge sina fyrbenta vänner en naturlig och hälsosam tuggprodukt. Hjorthornen är gjorda av naturligt fällda hjorthorn som är rika på näringsämnen och mineraler som främjar hundens hälsa och välbefinnande.

Hjorthornen är också en utmärkt tuggprodukt för hundar som har känsliga magar eller allergier, eftersom de är hypoallergena och inte innehåller några konstgjorda tillsatser eller färgämnen.

Hjorthornen till hundar är inte bara hälsosamma utan också otroligt underhållande för hundar. De är hållbara och tuggresistenta, vilket ger hundar en utmaning och sysselsättning under långa perioder. Det är ett perfekt sätt att hålla hunden sysselsatt och samtidigt hjälpa till att minska risken för tandproblem genom att främja tuggande och salivproduktion.

Så om du vill ge din hund en naturlig, hälsosam och underhållande tuggprodukt som samtidigt främjar god hälsa och tandhygien, är hjorthorn till hundar det perfekta valet.

Innehåll
100% hjorthorn

Analytiska beståndsdelar
råaska 53%, råprotein 32%, vatten 14%, fibrer 3%, råfett 0,1%

Ytterligare information

Storlek

M, S