Donut ball

395,00 kr

Tidigare lägsta pris: 395,00 kr.

I lager

Artikelnr: 7027 Kategori:

Beskrivning

Donutbollen är en balansprodukt som passar hundar i alla storlekar! Små och medelstora hundar kan balansera med alla fyra ben på Donutbollen. Stora hundar kan placera sina framben för stretching, styrketräning och balansarbete. Bakbenen kan placeras på Donutbollen för stärkande träning av frambenen och kroppshållningen.

Bollen är designad som en Donut men endast med ett hål på undersidan för att förhindra att hundens ben ska glida ner. Hålet i botten skapar en extra instabilitet för att uppnå ett större muskelengagemang hos hunden.

Donuten kan användas i kombination med en bollplatta för att den inte ska glida eller rulla. När du trycker Donut-bollen mot balansplattan så suger den sig mot basen. Passar till den stora bollplattan som också passar till Disco Sport.

Specifikationer:

Diameter: 65 cm

Höjd: 32 cm (ej inräknat bollplattan)

Färg: Limegrön

Maxvikt: 120 kg

Tillverkas i Europa

(Fri från latex, bly, BPA och ftalater)

OBS!

Pluggen för Donut bollen finns i en liten plastpåse som är inbäddad i öppningen längst upp eller ned på produkten. Var försiktig så att du inte förlorar den när du tar ut den ur påsen!

Donut bollen är tillverkad av ett tjockt och mjukt material som är “Burst resistent”. För att få produkten maximalt uppblåst så kan det vara nödvändigt att låta produkten vila över natten innan man pumpar in den sista luften som krävs för att rynkorna i gummit ska slätas ut.